Menu
Your Cart

SUPER JUNIOR 100ml (LIQUID MULTIVITAMIN)

SUPER JUNIOR 100ml (LIQUID MULTIVITAMIN)
SUPER ΤΙΜΗ
SUPER JUNIOR 100ml (LIQUID MULTIVITAMIN)

Δυναμώστε το αμυντικό σύστημα των παιδιών με ένα φυσικό διεγερτικό που δρα υποστηρικτικά και ρυθμιστικά για τον οργανισμό, εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μέταλλα, και Aloe Vera!

  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,00€

Περιγραφή

Δυναμώστε το αμυντικό σύστημα του παιδιού σας με ένα φυσικό διεγερτικό που δρα υποστηρικτικά και ρυθμιστικά για τον οργανισμό, την Aloe Vera. Απολαύστε αυτό το υπέροχο γευστικά και super ενισχυμένο βιταμινούχο σιρόπι και τονώστε τον οργανισμό!


  • Η αλόη είναι γνωστή από τους βοτανολόγους για τις επουλωτικές, μαλακτικές, καθαρτικές ιδιότητές της, καθώς και τη διεγερτική δράσης της στην έκκριση της χολής.
  • Παραδοσιακά σαν φυτό χρησιμοποιείται για δερματικές παθήσεις, ενώ χορηγούμενη από το στόμα βοηθά στην επούλωση των ελκών του πεπτικού, αλλά και στο ευερέθιστο έντερο.
  • Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, δρώντας κατά των ελεύθερων ριζών.
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και βελτιώνει το μεταβολισμό και τη λειτουργία των κυττάρων.
  • Διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών για την απελευθέρωση κολλαγόνου.
  • Λιπαίνει τις αρθρώσεις.
  • Βοηθάει την πέψη χωρίς να προκαλεί διάρροια, είναι ωφέλιμη στην περίπτωση οξύτητας του στομάχου ενώ προστατεύει το βλεννογόνο του.  

H BIO TONICS λόγω του περιορισμού ανάπτυξης κειμένων από την σχετική νομοθεσία, προτείνει να ενημερωθείτε για τα διατροφικά οφέλη και την επίδραση των συστατικών στον οργανισμό από έγκυρα επιστημονικά sites στο .com, όπως τα webmd, examine ή με σχετική αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό, βάζοντας ως λέξη κλειδί την ονομασία των συστατικών και την λέξη, claims.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Τοποθετείστε 3 ml του προϊόντος απευθείας στο στόμα ή σε ένα ποτήρι νερό/χυμό ή στο φαγητό σας και απολαύστε τα διατροφικά συστατικά μίας μερίδας του. 

Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.  Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος  χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά  προϊόντα.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ 3ml 
Aloe Vera Extract 200:1 200 mg
Chio’s Mastic 2,5 mg
Vitamin C as Ascorbic Acid 40 mg
Vitamin E 0,9 mg
Vitamin B5 as Pantothenic Acid 3 mg
Vitamin B3 as Niacin 1,5 mg
Vitamin B6 as Pyridoxine 1,15 mg
Vitamin B2 as Riboflavin 0,7 mg
Vitamin B1 as Thiamine 0,55 mg
Vitamin A as Retinol 1330 iu
Folic Acid 100 mcg
Biotin     25 mcg
Vitamin D3 as Cholecalciferol 150 iu
Vitamin B12 as Cobalamine 1,25 mcg
Zinc Picolinate    2,5 mg
Copper     0,5 mg
Chromium     20 mcg
Selenium 15 mcg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C).  Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 60 ημερών. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Περιέχει 100ML. VEGAN.

Λαμβάνεται κατά την διάρκεια της ημέρας χωρίς συνοδεία επιπλέον τροφής. NUTRACEUTICALS.


Η ΕΤΑΙΡΙΑ 

Τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα από την Amhes Pharma σε συνθήκες GPM / ISO 22000 / ISO 9001 / Με πιστοποιήσεις ΔΗΩ / Με άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης / Με άδεια από το Υπουργείο Τροφίμων / Με άδεια από το Υπουργείο Υγείας / FDA APPROVED / Με πρώτες ύλες από βραβευμένους καλλιεργητές και εγκεκριμένους από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA approved). Στις συσκευασίες χρησιμοποιούνται ισχυρισμοί σύμφωνα με την EFSA. H Amhes Pharma είναι η μοναδική παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα που ελέγχεται από τον FDA. 

*Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.


Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Προστασίας