ATOMIC VITΑMIN D3 (30 ML)

ΚΩΔΙΚΟΣ:
5212002707077

Συμπλήρωμα διατροφής Atomic Vitamin D3 σε spray, για ανοσολογική υγεία, υγεία των οστών, αυξημένη γνώση και ευεξία, σε φιάλη 30ml.

 

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
15,04 € 18,80 €
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 28€ Περισσότερα +
Λίστα Επιθυμιών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KAI ΦΥΛΑΞΗΣ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Για εσάς που αναζητείτε ανοσολογική υγεία, υγεία των οστών, αυξημένη γνώση και ευεξία, μειώνοντας παράλληλα τους κινδύνους οξειδψτικών καταστάσεων, καρδιακών παθήσεων, διαβήτη και σκλήρυνσης κατά πλάκας, το συμπλήρωμα διατροφής Atomic D3 είναι πραγματικός θησαυρός!

  Η βιταμίνη D χρησιμεύει για τη ρύθμιση του ασβεστίου και φωσφόρου που βρίσκονται στο σώμα. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της σωστής δομής των οστών.

  Τα συμπληρώματα βιταμίνης D είναι απαραίτητα σχεδόν για όλους και ειδικότερα για τους ηλικιωμένους και για τους μελανόχρωμους ανθρώπους που χρειάζονται επιπλέον χρόνο στον ήλιο. Οι ηλικιωμένοι \είναι λιγότερο πιθανό να περάσουν χρόνο στον ήλιο, έχουν λιγότερους «υποδοχείς» στο δέρμα τους που μετατρέπουν το φως του ήλιου σε βιταμίνη D και μπορεί να αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα στη μετατροπή της βιταμίνης D σε χρήσιμη μορφή λόγω της γήρανσης των νεφρών. 

  Στην πραγματικότητα, ο κίνδυνος ανεπάρκειας βιταμίνης D σε άτομα άνω των 65 ετών είναι πολύ υψηλός. Παραδόξως, το 40% των ηλικιωμένων στην Ελλάδα δεν έχουν αρκετή βιταμίνη D στον οργανισμό τους. 

  Το σωματικό λίπος δρα σαν ένα είδος μπαταρίας αποθήκευσης για τη βιταμίνη D. Κατά τη διάρκεια των περιόδων ηλιακής ακτινοβολίας, η βιταμίνη D αποθηκεύεται στο λίπος και στη συνέχεια απελευθερώνεται όταν εξαφανίζεται το φως του ήλιου. Η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι πιο συχνή από ό, τι θα περίμενε κανείς. Άτομα που δεν παίρνουν αρκετό ήλιο, διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο. Ωστόσο, ακόμη και άτομα που ζουν σε ηλιόλουστα μέρη ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο, πιθανώς επειδή οι άνθρωποι μένουν σε εσωτερικούς χώρους περισσότερο, καλυμμένοι όταν βρίσκονται έξω ή χρησιμοποιώντας αντηλιακά για τη μείωση του κινδύνου κακώσεων του δέρματος.

 

 3D TECHNOLOGY 

PERSONALIZATION® : Τα Atomic χάρη στην ευρεσιτεχνία της Amhes Pharma κατάφεραν να φέρουν τις δοσολογίες όσο πιο κοντά γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά, για πρώτη φορά παγκοσμίως, λόγω του μοναδικού σύστηματος προώθησης των συστατικών με ψεκασμό. 

PROBIO® TECHNOLOGY : Τα Atomic συνδυάζουν ταυτόχρονα την μοναδική τεχνολογία προβιοτικων της Amhes, η οποία επιτρέπει την ισορροπία της χλωρίδας στην στοματική κοιλότητα με αποτέλεσμα την υγεία των σιελογόνων αδένων, άρα και την ολοκληρωμένη απορρόφηση τω συστατικών μέσω αυτών

HIGH CLEAR® ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ : O SERIUM απιονισμός του νερού χρήσης και η UV απολύμανσή του, επιτυγχάνει υψηλής καθαρότητας τελικού προϊόντος, με καλύτερα αποτελέσματα στον οργανισμό.

 TΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ATOMIC 

 • Έχουν ευέλικτη δοσολογία. Όση έχει ανάγκη ο οργανισμός.
 • Προσφέρουν υψηλή απορρόφηση 95%, έναντι 15% των καψουλών.
 • Έχουν άμεση δράση, διότι η απορρόφηση γίνεται από τους σιελογόνους αδένες.
 • Περιέχουν υψηλής ποιότητας συστατικά και υψηλή τελική καθαρότητα.
 • Έχουν ευκολία στην χρήση για όλους. Ιδιαίτερα από κλινήρεις, παιδιά, ηλικιωμένους.
 • Εγγυώνται υψηλή και εγγυημένη αποτελεσματικότητα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KAI ΦΥΛΑΞΗΣ

Λαμβάνετε 7 ψεκασμούς (spray) την ημέρα ή σύµφωνα µε τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρµακοποιού σας. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.  Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος  χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά  προϊόντα.

Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C). Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Μετά από το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός επτά (7) μηνών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ  (7 ΨΕΚΑΣΜΟΙ)
Vitamin D3 (Cholecalciferol) 2016 iu
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα από την Amhes Pharma σε συνθήκες GPM / ISO 22000 / ISO 9001 / Με πιστοποιήσεις ΔΗΩ / Με άδεια ατο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης / Με άδεια από το Υπουργείο Τροφίμων / Με άδεια από το Υπουργείο Υγείας / FDA APPROVED / Με πρώτες ύλες από βραβευμένους καλλιεργητές και εγκεκριμένους από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA approved). Στις συσκευασίες xρησιμοποιούνται ισχυρισμοί σύμφωνα με την EFSA. H Amhes Pharma είναι η μοναδική παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα που ελέγχεται απο τον FDA.     

*Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.

Μόνο για την κάθε μέρα σου
Προτεινόμενα