05.01.2021

ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!

Η επιδερμίδα του προσώπου το καλοκαίρι έχει αυξημένες ανάγκες εξαιτίας της έκθεσης στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και στις φθορές που προκαλούν. Εσύ που αναζητάς τέλειο δέρμα στον ήλιο, τα έλαια της Louis Vit Oil φροντίζουν για την απαραίτητη προστασία και ενυδάτωση!

 

Έλαιο Hippophaes της Louis Vit Oil

Αναζητάς προστασία από τον ήλιο και διατήρηση του ηλιοκαμένου χρώματος στο δέρμα σου, κρατώντας το ενυδατωμένο; Η λύση προσφέρεται  με τη βοήθεια του ελαίου Hippophaes της Louis Vit Oil.

Το φυτικό έλαιο προσώπου Hippophaes της Louis Vit Oil, περιέχει παρθένο έλαιο από τον σπόρο του βοτάνου του ιπποφαούς. Σε συνδυασμό με το έλαιο μαστίχας Χίου που περικλείεται, αλλά και της βιταμίνης E προσφέρεται μία φόρμουλα που δρα αποδεδειγμένα ενάντια στη γήρανση.

Τα σπέρματα των φυτών θεωρούνται οι πιο συμπυκνωμένες τροφές, καθώς περιέχουν όλα εκείνα τα συστατικά που δίνουν νέα ζωή. Το έλαιο μαστίχας αποτελεί το μυστικό της αντιγήρανσης. Τέλος, η βιταμίνη που περιέχει, είναι η πλέον αντιοξειδωτική βιταμίνη προσώπου που απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες από το δέρμα!

Για τέλειο δέρμα στον ήλιο απόκτησε, εύκολα και γρήγορα, το έλαιο Hippophaes της Louis Vit Oil!

Έλαιο Rasberry της Louis Vit Oil

Τι καλύτερο για το δέρμα σου από ένα έλαιο που ενισχύει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα, αλλά και την προστασία από την φωτογήρανση, χωρίς να φράσει τους πόρους, προσδίδοντας ταυτόχρονα ένα λαμπερό αποτέλεσμα;

Το φυτικό έλαιο Rasberry της Louis Vit Oil, χάρη στα εκχυλίσματα από τους σπόρους σμέουρου (Rasberry), και την μαστίχα Χίου έχει αντιγηραντική, αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση, ενώ επουλώνει και καταπραΰνει το δέρμα από τις συνέπειες ενός ηλιακού εγκαύματος.

Είναι πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά, που απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το δέρμα. Επιπλέον, προστατεύει από τη φωτογήρανση απορροφώντας σε κάποιο βαθμό την UVB ακτινοβολία.

Για τέλειο δέρμα στον ήλιο απόκτησε, εύκολα και γρήγορα, το έλαιο Rasberry της Louis Vit Oil!

 

Έλαιο Rose Hip της Louis Vit Oil

Μετά την έκθεση στον ήλιο, το δέρμα διψά για φροντίδα, ενυδάτωση, και θρέψη!

Το έλαιο Rosehip της Louis Vit Oil είναι ένα συμπυκνωμένο λάδι, που ακόμη και μετά την πρώτη εφαρμογή, λιπαίνει και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό.

Εμπλουτισμένο με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, γίνεται σύμμαχος της επιδερμίδας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της για θρέψη, λάμψη και υγεία!

Για τέλειο δέρμα στον ήλιο απόκτησε, εύκολα και γρήγορα, το έλαιο Rose Hip της Louis Vit Oil!

SHARE
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΟΜΕΝΟ