05.01.2021

ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ: ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!

Οι ακτίνες του ήλιου προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στο δέρμα. Η φωτογήρανση, αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες της γήρανσης του δέρματος. Ξεκινά από την στιγμή έκθεσης στον ήλιο, παρόλο που οι επιπτώσεις είναι συνήθως ορατές μετά την ηλικία των 40 ετών.

Ο ήλιος αφήνει σημάδια στο δέρμα, όπως χαλάρωση, κηλίδες, πανάδες, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ενώ το κάνει να μοιάζει θαμπό και τραχύ.

Για να αποφύγεις τη γήρανση του δέρματος, η πρόληψη είναι το μυστικό σου όπλο! Χάρισε στο δέρμα σου απόλυτη προστασία από τον ήλιο με το Raspberry της Louis Vit Oil.

Το έλαιο προσώπου Raspberry της Louis Vit Oil, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που καθαρίζει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Προσφέρει απόλυτη προστασία από τη φωτογήρανση χάρη στην αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική του δράση.

Το παρθένο έλαιο που περιέχει από τον σπόρο του βοτάνου, σε συνδυασμό με το έλαιο μαστίχας Χίου, ενεργοποιούν την αντιγηραντική πρωτεΐνη Κλωθού. Η δράση της δε, ενισχύεται από την πιο δυνατή βιταμίνη E, 100% φυσική με 200% καλύτερη δράση από τις κοινές.

Τα σπέρματα των φυτών που περιέχονται στο έλαιο προσώπου Raspberry της Louis Vit Oil, ως πιο συμπυκνωμένες τροφές, είναι πλούσια σε όλα εκείνα τα συστατικά που θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα σε βάθος. Το μυστικό της αντιγήρανσης κρύβεται στο έλαιο μαστίχας. Η αντιοξειδωτική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες του προσώπου οφείλεται στην ηλεκτρική βιταμίνη.

Το Raspberry της Louis Vit Oil δρα ως φυσικό αντιηλιακό, το οποίο σε κάποιο βαθμό απορροφά την UVB ακτινοβολία.

Ανακάλυψε όλα τα οφέλη του Raspberry της Louis Vit Oil!

SHARE
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΟΜΕΝΟ