BIOTONIC ALPHA LIPOIC ACID 600mg (INFINITY PAT.33.SL27)

ΚΩΔΙΚΟΣ:
5212002708227

Φυσικό προϊόν διατροφής με Άλφα λιποϊκό οξύ για ισχυρή αντιοξειδωτική και
νευροπροστατευτική δράση, σε γυάλινη συσκευασία με 60 vegan κάψουλες.
Το άλφα-λιποϊκό οξύ χρησιμοποιείται συχνά για τη βελτίωση της λειτουργίας
των νευρώνων σε άτομα με διαβήτη, για την ανακούφιση των συμπτωμάτων από ασθένειες που σχετίζονται με τα νεύρα, για τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, για την επαναφορά των φυσιολογικών επιπέδων των βιταμινών Ε και C αλλά και για την παχυσαρκία.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
32,40 €
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 28€ Περισσότερα +
Λίστα Επιθυμιών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KAI ΦΥΛΑΞΗΣ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το άλφα-λιποϊκό οξύ είναι μια χημική ουσία που μοιάζει με βιταμίνη και χρησιμεύει κυρίως ως αντιοξειδωτικό.  Χρησιμοποιείται συχνά σε άτομα με διαβήτη (διαβητική νευροπάθεια). Υψηλές δόσεις άλφα-λιποϊκού οξέος έχουν εγκριθεί για τη βοήθεια σε συμπτώματα που σχετίζονται με τα νεύρα. Χρησιμοποιείται επίσης σε υψηλά επίπεδα χοληστερόλης  ή άλλων λιπών στο αίμα και την παχυσαρκία. Το Άλφα-λιποϊκό οξύ φαίνεται να συμβάλλει στην πρόληψη ορισμένων ειδών βλάβης των κυττάρων στο σώμα, και να επαναφέρει τα επίπεδα των βιταμίνών Ε και C.   Υπάρχουν ενδείξεις ότι το άλφα-λιποϊκό οξύ υποστηρίζει την βελτίωση στην λειτουργία των νευρώνων σε περιπτώσεις διαβήτη. Το άλφα-λιποϊκό οξύ, επίσης, βοηθά στο να διασπώνται οι υδατάνθρακες και να παράγεται ενέργεια για το σώμα. Λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και μπορεί να είναι χρήσιμο στο ήπαρ και τον εγκέφαλο. Το προιόν περιέχει μεγάλη ποσότητα (600mg) εξαιρετικής ποιότητας άλφα-λιποϊκού οξέος η οποία συνδυάζεται με 1 δισεκατομμύριο έντεκα διαφορετικών οργανισμών προβιοτικων, συνδυασμός που καθιστά το προιόν μοναδικό όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KAI ΦΥΛΑΞΗΣ

Το προϊόν αποτελεί λειτουργικό τρόφιμο και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα. Συνίσταται να χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής που περιλαμβάνει τακτική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. 

Λαμβάνεται κάθε ημέρα μια κάψουλα (1 μερίδα) μαζί με ένα ποτήρι νερό για εύκολη κατάποση. Δεν συνίσταται η ημερήσια κατανάλωση περισσότερων από 1 μερίδα. Προτείνεται η συμβουλή του γυναικολόγου στις έγκυες και του παιδιάτρου στα παιδιά.

Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C). Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Τα προιόντα της Amhes Pharma δεν περιέχου βαρεά μέταλλα, σόγια, GMO, αλάτι, ζωικά προιόντα, ζάχαρη, μαγιά, τεχνητα χρώματα, γαλακτοκομικά, στάρι, γλουτένη, λακτόζη. Τα διατροφικά και έλαια προσώπου, σώματος προέρχονται από ψυχρή έκθλιψη, τα αιθέρια έλαια προέρχονται από απόσταξη. Τα έλαια συσκευάζονται αυτούσια.

Η εταιρία χρησιμοποιεί ως έκδοχα φυσική κυτταρίνη, άμυλο πατάτας, άμυλο ρυζιού, φυσικό πυρίτιο, λεκιθίνη ηλίανθου. Ως ασφάλεια ποιότητας, ρυθμιστή οξύτητας και γεύσης χρησιμοποιεί μόνο φυσικές γεύσεις, φυσικό κιτρικό οξύ λεμονιών και φυσικό ασκορβικό οξύ vit C.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ 
Alpha Lipoic Acid 600 mg
Probiotics 11 Stains 1 Billion
   
   
   

 

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα από την Amhes Pharma σε συνθήκες GPM / ISO 22000 / ISO 9001 / Με πιστοποιήσεις ΔΗΩ / Με άδεια ατο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης / Με άδεια από το Υπουργείο Τροφίμων / Με άδεια από το Υπουργείο Υγείας / FDA APPROVED / Με πρώτες ύλες από βραβευμένους καλλιεργητές και εγκεκριμένους από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA approved). Στις συσκευασίες xρησιμοποιούνται ισχυρισμοί σύμφωνα με την EFSA. H Amhes Pharma είναι η μοναδική παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα που ελέγχεται απο τον FDA.     

*Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.

Μόνο για την κάθε μέρα σου
Προτεινόμενα