EUBIOTICA POLYPHENOLIC OLIVE OIL 100% WITH SEA BACKTHORN / HIPPOPHAES OIL

ΚΩΔΙΚΟΣ:
5212002711807

Ελαιόλαδο Eυβοίας, εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες, 600 mg/Lt,  εμπλουτισμένο με έλαιο από ιπποφαές

Το ιπποφαές προσφέρει ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
14,00 €
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 28€ Περισσότερα +
Λίστα Επιθυμιών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KAI ΦΥΛΑΞΗΣ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • Mediterranean
  • Virgin Herbs
  • Functional Oil

Ελαιόλαδο Eυβοίας, εξαιρετικά πλούσιο σε πολυφαινόλες, 600 mg/Lt,  εμπλουτισμένο με έλαιο από ιπποφαές

Το ιπποφαές προσφέρει ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό


Φαρμακευτικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υψηλών πολυφαινολών 

Οι ευεργετικοί ρόλοι των φυσικών φυτικών πολυφαινολών στον ανθρώπινο οργανισμό είναι γνωστοί εδώ και πολύ καιρό. Οι πηγές τους είναι φρέσκα φρούτα, λαχανικά και ορισμένες επεξεργασμένες φυτικές τροφές. Οι πολυφαινόλες έχουν αναφερθεί ότι μειώνουν τη νοσηρότητα και επιβραδύνουν την εξέλιξη των καρδιαγγειακών και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Οι φυσικές πολυφαινόλες μειώνουν το επίπεδο των δραστικών ειδών οξυγόνου προστατεύοντας τα βιομόρια από την οξειδωτική βλάβη. Έχει επίσης βρεθεί ότι ρυθμίζουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, επηρεάζοντας τον πολλαπλασιασμό των λευκών αιμοσφαιρίων και την παραγωγή κυτοκινών.

Η ελευρωπαΐνη, η υδροξυτυροσόλη και τα παράγωγά τους είναι πολυφαινολικές ενώσεις που υπάρχουν σε αφθονία στο ελαιόλαδο. Είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά με αντιαγγειογόνες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η αύξηση της κατανάλωσης παρθένου ελαιολάδου και άλλων φυτικών προϊόντων πλούσιων σε πολυφαινολικές ενώσεις, ειδικά σε πληθυσμούς με χαμηλή πρόσληψη ελαιολάδου, φαίνεται να είναι λογική και να παρέχει ποικίλα οφέλη για την υγεία.

Στην Amhes Pharma, με την εμπειρία χρόνων βελτιώσαμε ακόμη περισσότερο αυτό το υπέροχο πολυφαινολικό ελαιόλαδο, προσθέτοντας επιπλέον φαινολικά, προανθοκυανικά αλλά και αντιοξειδωτικά  εκχυλίσματα και έλαια άλλων βοτάνων με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε το μοναδικό και λειτουργικό ελαιόλαδο στον κόσμο, EUBIOTICA,  διευρύνοντας έτσι τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου σε περισσότερα μέρη του ανθρώπινου σώματος όπως στο συκώτι με την προσθήκη ελαίου Γαιδουράγκαθου, Κερασιού, Σαμπουκου, Κοκκινης Κολοκύθας, κ.α.

Απολαύστε τα EUBIOTICA OILS, τη γεύση τους αλλά και τα οφέλη τους στην υγεία, με οκτώ κωδικούς, στην σαλάτα σας ή με απευθείας βρώση! Χρησιμοποιούνται για να φτιάξετε νόστιμες και υγιεινές συνταγές ή μόνα τους για την ενίσχυση του οργανισμού

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KAI ΦΥΛΑΞΗΣ

Το προϊόν αποτελεί λειτουργικό τρόφιμο και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα. Συνίσταται να χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής που περιλαμβάνει τακτική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. Δεν συνίσταται η ημερήσια κατανάλωση περισσότερων από 2 μερίδες. Προτείνεται η συμβουλή του γυναικολόγου στις έγκυες και του παιδιάτρου στα παιδιά. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25oC).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

NET WT: 280 ml

1 SERVING = 20 gr /

1 ΜΕΡΙΔΑ = 20 gr

PER 20 g /

ANA 20g

PER 100 g /

ANA 100g

ENERGY

FATS 

  Of which saturated

  Of which monounsaturated  

  Of which polyunsaturated 

CARBOHYDRATES

  Of which sugars

FIBERS 

PROTEINS 

SALT 

164.8 kcal

18.2 g

2.9 g

13.6 g

1.66 g

0 g

0 g

0 g

0 g

0 g

824.00 kcal

91.00 g

14.50 g

68 g

8.3 g 0 g

0 g

0 g

0 g

0 g

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ελληνικό Ελαιόλαδο 100% με υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών, έλαιο από ιπποφαές

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα από την Amhes Pharma σε συνθήκες GPM / ISO 22000 / ISO 9001 / Με πιστοποιήσεις ΔΗΩ / Με άδεια ατο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης / Με άδεια από το Υπουργείο Τροφίμων / Με άδεια από το Υπουργείο Υγείας / FDA APPROVED / Με πρώτες ύλες από βραβευμένους καλλιεργητές και εγκεκριμένους από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA approved). Στις συσκευασίες xρησιμοποιούνται ισχυρισμοί σύμφωνα με την EFSA. H Amhes Pharma είναι η μοναδική παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα που ελέγχεται απο τον FDA.     

*Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.

Μόνο για την κάθε μέρα σου
Προτεινόμενα