Πώς να μειώσεις τις ευαισθησίες από τα βακτήρια και να προσφέρεις ασπίδα υγείας στο πεπτικό του σκύλου και της γάτας σου.

 

Αντιοξειδωτικά

Πρόλαβε τις παράπλευρες απώλειες στο πεπτικό σύστημα του σκύλου και της γάτας σου άμεσα και αποτελεσματικά με τα αντιοξειδωτικά της Anima.

 

Οι μολύνσεις του πεπτικού συστήματος εξαιτίας της κατανάλωσης μιας «λάθος», κακής ή μολυσματικής από το εξωτερικό περιβάλλον τροφής, μπορεί πραγματικά να βλάψει τα κύτταρα του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος του κατοικίδιού σου.

 

Χάρη στα φυτικά αντιοξειδωτικά της Anima σε σταγόνες, η διαδικασία κατανάλωσης τροφής μπορεί να γίνει πραγματικά ευχάριστη και διασκεδαστική. Παράλληλα ενισχύεται και η άμυνα του οργανισμού των μικρών μας φίλων... εκ των έσω!

 

Τα φυτικά συμπληρώματα διατροφής Anima σε σταγόνες, προάγουν την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών της τροφής και μειώνουν τις φλεγμονές.

 

Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στη γεύση! Η Anima φροντίζει τους μικρούς μας φίλους και τις γευστικές τους προτιμήσεις. Γεύση κοτόπουλο για τις γατούλες μας και γεύση μπέικον για τα σκυλάκια μας. Άπλα τις λατρεύουν!!

 

Ασπίδα υγείας στο πεπτικό του σκύλου σου, εύκολα και γρήγορα, με τα Αντιοξειδωτικά από την Anima!

Ασπίδα υγείας στο πεπτικό της γάτας σου, εύκολα και γρήγορα, με τα Αντιξειδωτικά για τη γάτα σου από την Anima!

 

Προβιοτικά

Προστάτεψε τον σκύλο και τη γάτα σου από τα βακτήρια-εισβολείς με τα φυτικά συμπληρώματα προβιοτικών της Anima!

 

Ένα μη ισορροπημένο και μη υγιές έντερο, δυσκολεύει πολύ τη ζωή των μικρών μας φίλων, αλλά και τη δική μας!

 

Η δράση των ιών και των βακτηρίων που εισέρχονται στο σώμα από την τροφή μπορεί να αντισταθμιστεί χάρη στην άμεση και αποτελεσματικότατη δράση των προβιοτικών της Anima. Συμβάλλουν στη ρύθμιση των καλών βακτηρίων του πεπτικού συστήματος, προάγοντας έτσι εξίσου άμεσα και αποτελεσματικά τη γενικότερη πεπτική υγεία.

 

Βοήθησε την υγεία του πεπτικού του σκύλου και της γάτας να αφομοιώνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά της τροφής και να έχει πλήρη ισορροπία στο έντερο του, χωρίς να είναι πια ευάλωτο σε οποιαδήποτε μόλυνση από επιβλαβή βακτήρια, αποκτώντας τα αντιοξειδωτικά και προβιοτικά της Anima!

 

Ασπίδα υγείας στο πεπτικό του σκύλου σου, εύκολα και γρήγορα, με τα Προβιοτικά για τον σκύλο σου από την Anima!

Ασπίδα υγείας στο πεπτικό της γάτας σου, εύκολα και γρήγορα, με τα Προβιοτικά για τη γάτα σου από την Anima!