BIOTONIC MAGNESIUM 400mg (SUPPORT MUSCLE CRAMP)

ΚΩΔΙΚΟΣ:
FORMULA (SUPPORT MUSCLE CRAMP)

Φυσικό προϊόν διατροφής με Μαγνήσιο για τη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης, την ενδυνάμωση των οστών και την υγεία της καρδιάς, σε γυάλινη συσκευασία με 60 vegan κάψουλες. Το μαγνήσιο χρησιμοποιείται πιο συχνά για τη δυσκοιλιότητα, για την καούρα, για χαμηλά επίπεδα μαγνησίου, για τη μείωση της κόπωσης και των μυϊκών κραμπών, για επιπλοκές εγκυμοσύνης και για τον ακανόνιστο καρδιακό παλμό.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
19,20 €
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 28€ Περισσότερα +
Λίστα Επιθυμιών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KAI ΦΥΛΑΞΗΣ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φυσικό προϊόν διατροφής με Βιταμίνη Β6 και Μαγνήσιο για τη σωστή λειτουργία
των σακχάρων, των λιπών και των πρωτεϊνών στο σώμα, σε γυάλινη συσκευασία με
90 vegan κάψουλες. Η βιταμίνη Β6 απαιτείται για τη σωστή ανάπτυξη και λειτουργία
του εγκεφάλου, τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος,
τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία καθώς και τη ρύθμιση της ορμονικής
δραστηριότητας. Ο συνδυασμός της με μαγνήσιο ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία
των μυών, συνεισφέρει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης καθώς και στη
διατήρηση της υγείας των οστών, των δοντιών, των νευρών και των κυττάρων.


Προβιοτικά με μαγνήσιο 400mg για οργανισμούς που έχουν έλλειψη, αντιμετωπίζουν κράμπες και θέλουν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα!

H BIO TONICS λόγω του περιορισμού ανάπτυξης κειμένων από την σχετική νομοθεσία, προτείνει να ενημερωθείτε για τα διατροφικά οφέλη και την επίδραση των συστατικών στον οργανισμό από έγκυρα sites στο .com, οπως τα webmd, examine ή με σχετική αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό, βάζοντας ως λέξη κλειδί την ονομασία του φυτού και την λέξη, claims.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ KAI ΦΥΛΑΞΗΣ

Το προϊόν αποτελεί λειτουργικό τρόφιμο και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα. Συνίσταται να χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής που περιλαμβάνει τακτική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα. 

Λαμβάνεται κάθε ημέρα μια κάψουλα (1 μερίδα) μαζί με ένα ποτήρι νερό για εύκολη κατάποση. Δεν συνίσταται η ημερήσια κατανάλωση περισσότερων από 1 μερίδα. Προτείνεται η συμβουλή του γυναικολόγου στις έγκυες και του παιδιάτρου στα παιδιά.

Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C). Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Τα προιόντα της Amhes Pharma δεν περιέχου βαρεά μέταλλα, σόγια, GMO, αλάτι, ζωικά προιόντα, ζάχαρη, μαγιά, τεχνητα χρώματα, γαλακτοκομικά, στάρι, γλουτένη, λακτόζη. Τα διατροφικά και έλαια προσώπου, σώματος προέρχονται από ψυχρή έκθλιψη, τα αιθέρια έλαια προέρχονται από απόσταξη. Τα έλαια συσκευάζονται αυτούσια.

Η εταιρία χρησιμοποιεί ως έκδοχα φυσική κυτταρίνη, άμυλο πατάτας, άμυλο ρυζιού, φυσικό πυρίτιο, λεκιθίνη ηλίανθου. Ως ασφάλεια ποιότητας, ρυθμιστή οξύτητας και γεύσης χρησιμοποιεί μόνο φυσικές γεύσεις, φυσικό κιτρικό οξύ λεμονιών και φυσικό ασκορβικό οξύ vit C.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ 
Magnesium 400 mg
Probiotics 11 Stains 1 Billion
   
   
   
   
   
   
   

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα από την Amhes Pharma σε συνθήκες GPM / ISO 22000 / ISO 9001 / Με πιστοποιήσεις ΔΗΩ / Με άδεια ατο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης / Με άδεια από το Υπουργείο Τροφίμων / Με άδεια από το Υπουργείο Υγείας / FDA APPROVED / Με πρώτες ύλες από βραβευμένους καλλιεργητές και εγκεκριμένους από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA approved). Στις συσκευασίες xρησιμοποιούνται ισχυρισμοί σύμφωνα με την EFSA. H Amhes Pharma είναι η μοναδική παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα που ελέγχεται απο τον FDA.     

*Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.

Μόνο για την κάθε μέρα σου
Προτεινόμενα