Menu
Your Cart

Atomic Hyaluronic Acid 30ML

Atomic Hyaluronic Acid 30ML
Atomic Hyaluronic Acid 30ML
SUPER ΤΙΜΗ
Atomic Hyaluronic Acid 30ML
Atomic Hyaluronic Acid 30ML
Atomic Hyaluronic Acid 30ML

Συμπλήρωμα διατροφής Atomic Hyaluronic Acid σε spray, με υαλουρονικό οξύ για την καταπολέμηση της ξηρότητας του δέρματος, των ματιών, των αρθρώσεων και του κόλπου σε φιάλη 30ml.

 • Απόθεμα: Διαθέσιμο
20,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,10€

Περιγραφή

Ο φύλακας σας για έναν ενυδατωμένο δέρμα και συνδέσμους δεν είναι άλλος από το Atomic Hyaluronic Acid!


Από την ομορφιά και την αντιγήρανση μέχρι την οστεοαρθρίτιδα και το ουροποιητικό σύστημα, το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στο Atomic Hyaluronic Acid αποτελεί εναν ισχυρό σύμμαχο!

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που λειτουργεί ως μαγνήτης για την υγρασία, γι’ αυτό είναι απαραίτητο όπου ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται να είναι πλήρως ενυδατωμένος.

Το υαλουρονικό οξύ βοηθά τα κύτταρα να διατηρήσουν την υγρασία όσο το δυνατότερο πιο πολύ με συνέπεια αυτά να βοηθούν το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο και να το κάνουν να είναι εξαιρετικά απαλό και λαμπερό, συμβάλλοντας στην αντιγύρανση. Με την υγρασία καταπολεμά την ξηροφθαλμία συγκρατώντας τα υγρά του ματιού αλλά και την κολπική ξηρότητα με τα κολπικά υγρά.

Σε πρόσφατες έρευνες το υαλουρονικό οξύ δείχνει να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες ενώ σημαντική βοήθεια είναι η ενυδάτωση των αρθρώσεων μειώνοντας έτσι τα κινητικά προβλήματα.

Η ουσία αυτή υπάρχει από την φύση στο ανθρώπινο σώμα με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις να βρίσκονται στα μάτια και τις αρθρώσεις. Ο FDA έχει εγκρίνει την χρήση του υαλουρονικού οξέως σε χειρουργικές επεμβάσεις στα μάτια, το οποίο εγχέεται ώστε να αποκαταστήσει τα φυσικά υγρά. Έχει επίσης εγκρίνει την χρήση του για την θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας στα γόνατα.


 3D TECHNOLOGY 

PERSONALIZATION® : Τα Atomic χάρη στην ευρεσιτεχνία της Amhes Pharma κατάφεραν να φέρουν τις δοσολογίες όσο πιο κοντά γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά, για πρώτη φορά παγκοσμίως, λόγω του μοναδικού σύστηματος προώθησης των συστατικών με ψεκασμό. 

PROBIO® TECHNOLOGY : Τα Atomic συνδυάζουν ταυτόχρονα την μοναδική τεχνολογία προβιοτικων της Amhes, η οποία επιτρέπει την ισορροπία της χλωρίδας στην στοματική κοιλότητα με αποτέλεσμα την υγεία των σιελογόνων αδένων, άρα και την ολοκληρωμένη απορρόφηση τω συστατικών μέσω αυτών

HIGH CLEAR® ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ : O SERIUM απιονισμός του νερού χρήσης και η UV απολύμανσή του, επιτυγχάνει υψηλής καθαρότητας τελικού προϊόντος, με καλύτερα αποτελέσματα στον οργανισμό.


 TΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ATOMIC 

 • Έχουν ευέλικτη δοσολογίαΌση έχει ανάγκη ο οργανισμός.
 • Προσφέρουν υψηλή απορρόφηση 95%, έναντι 15% των καψουλών.
 • Έχουν άμεση δράση διότι η απορρόφηση γίνεται από τους σιελογόνους αδένες.
 • Περιέχουν υψηλής ποιότητας συστατικά και υψηλή τελική καθαρότητα.
 • Έχουν ευκολία στην χρήση για όλους. Ιδιαίτερα από κλινήρεις, παιδιά, ηλικιωμένους.
 • Εγγυώνται υψηλή και εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 5 ψεκασμούς (spray) την ημέρα ή σύµφωνα µε τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρµακοποιού σας. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.  Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος  χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά  προϊόντα.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ (5 ψεκασμοί)
Hyaluronic acid 100 mg
Vitamin C 75 mg


ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C). Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Μετά από το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός επτά (7) μηνών.


Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα από την Amhes Pharma σε συνθήκες GPM / ISO 22000 / ISO 9001 / Με πιστοποιήσεις ΔΗΩ / Με άδεια ατο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης / Με άδεια από το Υπουργείο Τροφίμων / Με άδεια από το Υπουργείο Υγείας / FDA APPROVED / Με πρώτες ύλες από βραβευμένους καλλιεργητές και εγκεκριμένους από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA approved). Στις συσκευασίες xρησιμοποιούνται ισχυρισμοί σύμφωνα με την EFSA. H Amhes Pharma είναι η μοναδική παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα που ελέγχεται απο τον FDA.    

*Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.


Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Προστασίας