Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

To BetterVita.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της AMHES.

Είμαστε μια αμιγώς Ελληνική εταιρία παραγωγής που το 100% των προϊόντων μας παράγεται στον τόπο μας.

Με ιδρυτή τον κύριο Λιακόπουλο Ιωάννη, η δραστηριότητά μας ξεκινά το 2004, έτος κατά τον οποίο, μετά από μακροχρόνια έρευνα διαπιστώσαμε ότι το εύρος των συμπληρωμάτων και τροφίμων αθλητικής και υγιεινής, φυσικής διατροφής δεν είναι επαρκές.

Λάτρεις οι ίδιοι της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, ανακαλύπταμε όλο και περισσότερα προϊόντα που περιέχουν στοιχεία όπως γλυκαντικές, χρωστικές, και άλλες ουσίες αμφιβόλου υγιεινής προέλευσης.  

Για αυτούς τους παραπάνω λόγους και στην αναζήτηση του καλύτερου, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε προϊόντα τα οποία θα βασίζονται στο πεντάπτυχο Χρήσιμα/Καινοτόμα/Ποιοτικά/Ασφαλή και Προσιτά για όλους.

Με την ιδιότητα του Παραγωγού που έχουμε, την τεράστια εμπειρία μας στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων – είμαστε η κορυφαία παραγωγική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα με ερευνητικά εργαστήρια και χώρους παραγωγής, πιστοποιημένους από τον ΕΟΦ με GΜP, πιστοποιημένα από τον ΕΛΣΥΔ με ISO 9001 και 22000, πιστοποιημένους από το υπουργείο γεωργικής ανάπτυξης και τέλος πιστοποιημένους από την ΔΗΩ για παραγωγή οργανικών προϊόντων. Με όλα αυτά τα εφόδια και με την προσωπική μας φροντίδα, παράγουμε προϊόντα που δεν χρειάζονται το όνομα του πιο μεγάλου brand ή εξαντλητικό marketing για προώθηση ώστε να σας πείσουμε για το πόσο άριστα είναι.

Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται από 100% φυσικές και φυτικές πρώτες ύλες, απαλλαγμένα από χημικά και βαρέα μέταλλα. Αποφεύγουμε τα μεταλλαγμένα προϊόντα, ενώ χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που προέρχονται από βραβευμένους και εγκεκριμένους από τον FDA παράγωγους και παράλληλα με διατροφικούς ισχυρισμούς σύμφωνους με τον EFSA.

 

πιστοποιητικά